OFFICIAL WEBSITE
Ο.Φ.Η. WATER POLO

Η Τηλεόραση Creta στηρίζει την ομάδα ΠΟΛΟ του ΟΦΗ

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία που αφορά στην προβολή της ομάδας πόλο του ΟΦΗ από την Τηλεόραση Creta.

H Τηλεόραση Creta, δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει την ομάδα πόλο του ΟΦΗ, που φέτος αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στα μεγάλα σαλόνια της Α1 Κατηγορίας.

Ο Manager του τμήματος πόλο του ΟΦΗ κ Γιώργος Σπαγουλάκης (στην φωτογραφία δεξιά) και ο Γενικός Διεθυντής της Τηλέορασης Creta, Mανώλης Αλεξάκης, συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της Τηλεόρασης Creta και επισημοποίησαν την συνεργασία που αφορά στην προβολή της ομάδας πόλο του ΟΦΗ.

“Η Τηλέοραση Creta θα βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό την προσπάθεια της ομάδας μας. Το πόλο και ο ΟΦΗ θα μπεί σε χιλιάδες σπίτια σε όλο το νησί και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου μας”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Σπαγουλάκης και πρόσθεσε: “Το πόλο είναι υπέροχο. Ο κόσμος του ΟΦΗ, οι φίλοι του πόλο, αλλά και όσοι θα έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με έναν αγώνα πόλο θα απολαύσουν ένα συνερπαστικό άθλημα. Ελπίζουμε ότι η σημαντική αυτή κίνηση της Τηλεόρασης Creta θα βοηθήσει και στην προσπάθειά μας να φέρουμε το πόλο πιο κοντά στα παιδιά”

Απο την πλευρά του, ο κ Αλεξάκης δήλωσε: “Η Τηλεόραση Creta και η Creta Media Group στηρίζουμε τον αθλητισμό της Κρήτης, τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο. Πιστεύουμε οτι ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και προσπαθούμε να συμβάλλουμε και εμείς, στο μέτρο που μας αναλογεί, στην διάδοση του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι. Εκτός από το πόλο του ΟΦΗ, στηρίζουμε φέτος και το Ηράκλειο στο μπασκετ ενω σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε νέες συνεργασίες. Ευχόμαστε στο πολο του ΟΦΗ να έχει μια εξαιρετική σεζον”.

 

Πηγή: Flashnews.gr, 03 Νοεμβρίου 2017