OFFICIAL WEBSITE
Ο.Φ.Η. WATER POLO

Οι “Snakes” τίμησαν και τραπέζωσαν την ομάδα πόλο του ΟΦΗ για την άνοδο στην Α1!

Το πόλο του ΟΦΗ κέρδισε την ιστορική άνοδο στην Α1 και ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ “Snakes” τίμησε στα γραφεία του στη θύρα 4 την ομάδα για αυτήν της, την μεγάλη επιτυχία.

Σε μια βραδιά με …ασπρόμαυρο χρώμα, συνθήματα για τον ΟΦΗ, βεγγαλικά, μπριζόλες και μπύρες, φίλαθλοι και πολίστες του ΟΦΗ, πέρασαν υπέροχα και υποσχέθηκαν ανάλογες στιγμές και του χρόνου.

Οι συνδεσμίτες έδωσαν στους πολίστες του ΟΦΗ από ένα μπλουζάκι του συνδέσμου, ενώ οι πολίστες του ΟΦΗ τους χάρισαν ένα σκουφάκι και μια μπάλα, που θα κοσμούν τα γραφεία των «Snakes» για να θυμούνται την ιστορική επιτυχία για το πόλο του ΟΦΗ!

«Ευχαριστούμε τα παιδιά για την υπέροχη βραδιά. Μας βοήθησαν στα κρίσιμα παιχνίδια που δώσαμε στο κολυμβητήριο με τη φωνή τους τη στήριξη τους και την υποδειγματική συμπεριφορά τους. Τους θέλουμε δίπλα μας και του χρόνου. Ενας ΟΦΗ με γεμάτο κολυμβητήριο, θα είναι μια δύναμη για την Α1 πόλο» σχολίασε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr ο επικεφαλής του τμήματος πόλο του ΟΦΗ, Μιχάλης Σπαγουλάκης.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτης Σπυριδάκης.