OFFICIAL WEBSITE
Ο.Φ.Η. WATER POLO

“Ολοι το Σάββατο στο κολυμβητήριο Ηρακλείου!”

Ο ΟΦΗ θα μπορέσει να κολυμπήσει στα…βαθιά νερά της Α1 πόλο, τονίζει ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Βολτυράκης. Ο τεχνικός της ομάδας πόλο του ΟΦΗ, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και κάλεσε τον κόσμο του ΟΦΗ, να δώσει βροντερό “παρών” το Σάββατο (Σάββατο 21/10, 17:00) στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε o Μάκης Βολτυράκης την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη:

Για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής και την ήττα από τον Εθνικό (10-5):

«Είχαμε τρομερό άγχος και αυτό μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν σκοράραμε. Ο Εθνικός είναι μια παραδοσιακά πολύ καλή ομάδα. Δεν έπαιξαν οι ξένοι μας αλλά δεν «ψάχνουμε» δικαιολογίες. Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν πλασματικό γιατί χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Στην συνέχεια ανεβήκαμε, διώξαμε το πολύ άγχος και στο τέταρτο οκτάλεπτο κερδίσαμε. Κρατάμε το καλό μας δεύτερο ημίχρονο και οτι κοιτάξαμε στα μάτια έναν ισχυρό αντίπαλο».

Για το Σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο:

«Όσοι αγαπάνε τον ΟΦΗ και το πόλο θα πρέπει να έρθουν το προσεχές Σάββατο στο κολυμβητήριο του Λίντο. Θέλουμε ο κόσμος μας να δώσει βροντερό παρών σε ένα ιστορικό ματς. Θα μας εμψυχώσουν και θα μας δώσουν δύναμη και κουράγιο. Όλοι στο Λίντο το Σάββατο στις 17.00. Ο Πανιώνιος είναι μία καλή και ιστορική ομάδα και θα γίνει ένα καλό ματς. Μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε. Το ματς είναι στα μέτρα μας. Λογικά θα παίξουμε και οι ξένοι μας».

Για την παρουσία του ΟΦΗ στην Α1:

«Φέτος κολυμπάμε στα πολύ… βαθιά. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και στο τέλος θα δούμε αν τα καταφέραμε. Είμαι αισιόδοξος και θέλω και φέτος οι παίκτες μου να δώσουν οτι καλύτερο έχουν. Έχουμε καλή ομάδα, δυνατή Διοίκηση που είναι δίπλα μας, κόσμο και τον ενθουσιασμό του πρωτάρη στην κατηγορία. Είναι μία ιστορική χρονιά. Θα είναι πάντως ρεαλιστικά άθλος η παραμονή μας. Η ομάδα μας ξεκίνησε αργά αφού το πρωτάθλημα της Β εθνικής καθυστέρησε να τελειώσει. Έτσι όλα πήγαν πίσω. Σε μικρό διάστημα πάντως κάναμε οτι καλύτερο μπορούσαμε».

Για το ΝΟΧανίων:

«Θα παλέψει όπως και μεις για την παραμονή. Έχει έμπειρη ομάδα και αυτό είναι αβαντάζ. Και αυτός όμως μπήκε στο πρωτάθλημα την τελευταία στιγμή. Θεωρώ όμως τι στο τέλος θα καταφέρει να σωθεί».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1:

«Είναι τεσσάρων ταχυτήτων. Μία είναι ο Ολυμπιακός που δεν.. παίζεται αφού έχει στις τάξεις του την μισή Εθνική μας ομάδας. Η άλλη είναι η Βουλιαγμένη και μετά κάποιες ομάδες, όπως Εθνικός – Γλυφάδα – ΠΑΟΚ – Χίος – Π. Φάληρο, που θα βρεθούν στις πρώτες θέσεις και μετά οι υπόλοιπες ομάδες. Είδαμε όμως οτι ο Απόλλων κέρδισε το Π. Φάληρο στην πρεμιέρα και φαίνεται θα είναι ένα ανταγωνιστικό και σκληρό πρωτάθλημα».

Για τον ίδιο:

«Η περυσινή χρονιά κύλησε περίφημα και έπρεπε να μείνω για να συνεχίσουμε την δουλειά. Τώρα είμαστε στην Α1 και μιλάμε σε άλλη βάση. Πέρυσι κάναμε το θαύμα και ανεβήκαμε. Αν καταφέρουμε και σωθούμε φέτος θεωρώ οτι του χρόνου τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και θα μείνουμε άνετα.